Nootropika a adaptogeny (proč jsou nejlepší variantou)

Nootropika a adaptogeny (proč jsou nejlepší variantou)

Pojem nootropika známe jako tzv. chytré drogy, které se dají volně koupit a legálně užívat. Úspěšně podporují lidský organismus a zlepšují činnost mozku. Je jich poměrně široká škála a liší se dle účinných látek a požadovaného výsledného efektu. Ale mezi ta nejlepší nootropika se bezpodmínečně řadí adaptogeny! A co to vlastně adaptogeny jsou a proč jsou natolik účinné?

Adaptogeny jsou jedny z nejlepších nootropik, jelikož účinně pomáhají zvyšovat odolnost proti vzniku chronického stresu a dalších škodlivých látek v těle, které vedou k onemocnění trávicího systému, reprodukčního systému nebo štítné žlázy. Kromě ochrany před stresem blahodárně působí i na další orgány v těle, které udržují v rovnováze. Zvyšují aktivitu mozku, který zároveň chrání před poškozením a dále stabilizují rovnováhu krevního tlaku.

 

Mezi přírodní adaptogeny patří byliny, které podporují činnost mozku, resp. zvyšují paměť, koncentraci a celkovou duševní výkonnost, patří ženšen, brahmi, astragalus nebo rhodiola. Ženšen je považován za jeden nejúčinnější adaptogen. Má výrazné protistresové vlastnosti a zlepšuje výkon paměti. Pro zlepšení spánku, zvýšení energie či zlepšení duševní či sexuální kondice, se doporučuje extrakt ze sibiřského ženšenu. Součástí doplňku stravy Active Live je ženšen pravý, který napomáhá celkové mozkové funkci a lepší paměti! Active Live obsahuje ale i další prospěšné adaptogeny jako je brahmi pro regeneraci nervové soustavy, dmae na zlepšení komunikačních dovedností a spoustu dalších pro tělo prospěšných látek a vitamínů!

 

 

Hlavní účinky adaptogenů na lidský organismus:

 

 

 

Vyzkoušejte ActiveLive 2.0, který objahuje výše zmíněné adaptogeny + další přírodní látky a vitamíny.

 

 

  • snížení stresu a předčasného stárnutí

  • zmírnění úzkosti a deprese

  • snížení hladiny cholesterolu

  • ochrana imunitního systému

  • zmírnění únavy

  • zlepšení sexuální kondice

  • regenerace mozkových buněk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NTIxMDYy