4 tipy, které je dobré znát při učení

4 tipy, které je dobré znát při učení

Článek poukazuje na problematiku při učení a doporučuje známe metody. Je také popsáno a doporučeno používání podpůrných prostředků při učení a jejich složení.

4 tipy, které je dobré znát při učení

 

  • Prvním z tipů při učení je vypnout všechna zařízení jako je počítač, mobil a podobně, je také dobré odejít někam do klidu, kde vás nikdo neruší. Pokud je objem učiva opravdu velký, je třeba si učivo rozvrhnout a odškrtávat si, co jste už zvládli.

 

  • Druhým tipem jsou pauzy, které si během učení stanovíte. Projít se po domě, jít se projít se psem a další a podobné chvíle, které vás odpoutají od stresu a učení.

 

  • Třetí a to nejvíce důležité je hodně jíst, pít a spát. Pokud nestíháte a máte hodně práce, je dobré si alespoň na chvíli odpočinout, protože vaše tělo vypne. Mezi učením je dobré dát si cukry, které napomáhají zvýšení cukru v těle a stimulují tak mozkové buňky, nejlepší volba je ovoce. Pitný režim je velice důležitý pro přísun živin do mozku, proto je tedy důležité mít u sebe vždy vodu.

 

  • Posledním a hlavním tipem jsou právě takzvané „chytré drogy“. Nejedná se o nic nelegálního ani nebezpečného. Jde pouze o doplňky stravy, které jsou používány pro stimulaci mozkových buněk a prokrvení organizmu, obsahují v sobě všechny potřebné živiny a vitamíny. V dnešní době není čas dostávat do hlavy vědomosti, a proto je čím dál větším trendem používání těchto doplňků stravy. Principem těchto přípravků je lepší zásobování mozku kyslíkem. Častým elementem v těchto produktech je Gingo biloba a Guarana a mimo jiné také další látky jako ženšen, brahmi, cholin, DMAE, zelený čaj a několik druhů vitamínů B. Všechny tyto látky a některé další obsahuje i náš doplněk stravy ActiveLive 2.0 u kterého jsme nyní ještě vylepšili složení a účinek je opravdu znát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OGRiZGZhO